sâmbătă, 13 august 2011

”RAZBOIUL SINPSELOR”

Psihopatologia medicala poate declara , ca autentica ”pandemia razboiului sinpselor neuronale” ale capetelor (pseudo)-politicienilor din perioada preelectorala, cea electorala si postelectorala ...daca mai raman capete pe umeri ! Se incearca , din nou, acreditarea ideii conform careia ROMII - aceasta ,,turma umana,, poate schimba balanta dintre actuala coalitie si viitoarea candidata la conducerea tarii:USL !
Cine sunt vinovatii de proparagea, intretinerea si coalizarea ,,pandemiei,,??
VOI - NETIGANII / NEROMII = VOI : GAGII !! De ce ? (simpl ) pentru ca VOI TOTI GAGII (indiferent carui partid apartineti, de ce culoare sau de care parte a esichierului politic va plasati ) VOI - TOTI ,,MUSCATI,, DIN ...,,fondul de rezerva umana,, tiganeasca / roma....voturile valabil exprimate care sa va duca pe fotoliile de sefi !
:))...apoi , Doamne iarta-ma,... si Tiganii/ Romii vor sa se foloseasca de aceleasi voturi valabil exprimate --in randul propiei etnii ! Iata de ce se ,,anuleaza,, o gramada de buletine electorale : Romii VOTEAZA : rtomanii si maghiarii ( care le-au promis si le-au dat si le-au cum parat voturile ) si voteaza si...propria etnie :))...apoi NU(??!!)..deci TREI STAMPILE aplicate pe un buletin de vot = ANULAT !! Wow...ce misto pandemie electorala !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu